تبلیغات
خرید اینترنتی تنور گازی خانگی سرآشپز|ارسال پستی تنور گازی به سراسر ایران - مطالب شهریور 1397

جشنواره پاییزه فروش ویژه تنور گایز خانگی *مدت محدود*

فروش ویژه تنور گازی های خانگی در مدل های گالوانیزه ، تمام استیل و نیمه استیل



از لحاظ کارکرد فرقی بین تمام استیل و گالوانیزه و نیمه استیل ندارد تنها کیفیت بدنه تنور می باشد که تمام استیل از کیفیت بالاتری نسبت به بقیه بخاطر فلز استیل دارد

جهت سفارش تنور گازی و قیمت بروز با شماره 09353877793 تماس بگیرید

ارسال به سراسر ایران پرداخت پس از تحویل تنور گازی درب منزل


محصولات فروشگاه اینترنتی تنور گازی  :








موضوع: اخبار و اطلاعیه های فروشگاه تنور گازی، تنور گازی خانگی سایز متوسط، تنور گازی خانگی سایز بزرگ، تنور گازی کوره ای رنگی، تنور گازی گالوانیزه، تنور گازی نیمه استیل، تنور گازی تمام استیل، تنور گازی تک سینی فر، تنور گازی دو سینی، برچسب ها: فروش ویژه تنور گازی خانگی، قیمت روز تنور گازی خانگی، خرید تنور گازی پخت نان، قیمت تنور گازی پخت نان، دنبالک ها: خرید تنور گازی، تنور گازی پخت نان سنتی،
[ شنبه 17 شهریور 1397 ] [ 06:12 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

تنور گازی خانگی پخت نان و کیک


تنور گازی خانگی تمام استیل  مخصوص پخت نان و کیک

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanorslid.jpg


جهت استعلام قیمت روز تنور گازی لطفا با شماره پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید

ارسال مستقیم از کارخانه به درب منزل شما


مشخصات فنی تنور گازی و فرگازی :


      ابعاد تنور : 44*52*57سانتی متر     اندازه سینی چدنی داخل تنور : 33 سانتی متر    
 دارای دو سینی فر مخصوص پخت شیرینی و پیتزا و...     جنس بدنه : ورقه استیل با ضخامت بالا    
   قابل استفاده بر روی میز، صفحه کابینت و کف زمین در ساختمان های ویلایی و آپارتمانی   
   قابلیت پخت انواع کیک و کلوچه ، غذاهای کباب پز مانند ماهی ، گوشت ، پیتزا و ...  
     دارای دو شعله یکی در بالا و دیگری در پایین تنور و دارای دو ولوم جداگانه جهت تنظیم دمای محیط فر گازی  
   قابلیت تعویض ناوزل جهت استفاده با گاز کپسولی (گاز مایع) و گاز شهری      
شیشه سکوریت ۵ میل استاندارد

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/steeltanor.jpg

نحوه سفارش : لطفا بر روی دکمه خرید زیر کلیک و فرم سفارش را پر نمایید تا همکاران ما با شما در ساعاتی دیگر تماس بگیرند

قیمت با تخفیف ویژه در جشنواره تابستانه : 375,000 تومان








موضوع: تنور گازی تمام استیل، تنور گازی دو سینی، برچسب ها: خرید بهترین مارک تنور گازی خانگی، قیمت تنور گازی خانگی، تنور گازی جنس خوب، خرید اینترنتی تنور گازی خانگی، تنور گازی مبتکر،
[ سه شنبه 13 شهریور 1397 ] [ 06:10 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

محصولات فروشگاه تنور گازی *ارسال پستی به سراسر ایران*


در جدول زیر محصولات و اطلاعات اصلی تنور گازی های ساخت کارخانه تنور گازی گنبد برایتان گذاشته شده است
جهت اطلاعات بیشتر و خرید لطفا با شماره تلفن 09353877793 تماس بگیرید

شرایط خرید: مبلغ 35000 تومان بعنوان بیانه پرداخت می کنید الباقی مبلغ موقع تحویل به مامور پست

ارسال پستی و سریع به سراسر ایران پرداخت درب منزل

 
تنور گازی خانگی تمام استیل


بهترین کیفیت پخت و ظاهری شیک و حرفه ای

مخصوص پخت نان و کیک سنتی و انواع غذاهای سنتی در منزل      

                                                   http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/steeltanor.jpg

قیمت با تخفیف ویژه کارخانه :  3750000 تومان

جهت سفارش روی دکمه خرید پستی کلیک کنید


 
تنور گازی نیمه استیل سرآشپز

تنور گازی حرفه ای برای پخت نان سنتی در منزل



دارای دو سینی مخصوص فر
دارای سینی چدنی 33 سانتی متر
قابل استفاده با گاز شهری

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanor.jpg

قیمت با تخفیف ویژه 310000 تومان




 

تنور گازی گالوانیزه دو سینی سرآشپز

تنور گازی با بدنه گالوانیزه

قیمت مناسب
مخصوص پخت نان سنتی در منزل
پخت انواع غذاهای کباب پز

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/galavanizeh.jpg

قیمت : 245000 تومان

تنور گازی کوره ای رنگی گالوانیزه

جنس با کیفیت و رنگ بندی زیبا

دارای دو سینی فر
سینی چدنی

قیمت 255000 تومان

جهت سفارش با شماره پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید







موضوع: تنور گازی دو سینی، تنور گازی تک سینی فر، تنور گازی نیمه استیل، تنور گازی کوره ای رنگی، تنور گازی گالوانیزه، تنور گازی خانگی سایز متوسط، تنور گازی خانگی سایز بزرگ، تنور گازی تمام استیل، اخبار و اطلاعیه های فروشگاه تنور گازی، برچسب ها: فروش ویزه تنور گازی خانگی، مدل های تنور گازی خانگی، خرید اینترنتی تنور گازی خانگی،
[ سه شنبه 13 شهریور 1397 ] [ 06:01 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

راهنمای استفاده از تنور گازی خانگی سرآشپز

حتما پس از خرید تنور گازی خانگی ، نیاز به راهنمایی چگونگی نصب و استفاده جهت پخت نان یا غذا مورد نیاز تان می شود در این اموزش که توسط یکی از همکاران خوش ذوق مان آماده شده است روش استفاده از تنور گازی خانگی از هنگام تحویل تا استفاده را به شما آموزش می دهیم

پس از تحویل تنور گازی خانگی از مامور پست ، لطفا کارتن آنرا باز کرده و با احتیاط تنور گازی را در یک سطح مسطح قرار دهید

1- حتما از پایه ها جهت تنظیم و ریگلاژم مخصوصا جهت اکسیژن رسانی از کف استفاده شود. بدون پایه ها هرگز استفاده نشود

2- صفحه چدنی ( ساج) را در جایگاه خود قرار داده و با مهر پایین تنظیم نمایید تا روی ورق گالوانیزه (شعله پخس کن) محکم شود

3- شلنگ گاز با با بست فلزی مخصوص ببندید

4- تنور را در فضای باز و بیرون از آشپزخانه به مدت نیم ساعت روشن کنید تا بوی رنگ شعله ها از بین برود دقت کنید که درب تنور باز باشد

5- برای روشن کردن تنور ، ابتدا شعله پایین را روشن کنید و به دلخواه تنظیم نمایید تا چدنی صفحه داغ و آماده پخت شود. توضیه می شود در صورتی که به شعله بالا نیاز دارید از ان استفاده کنید مثلا برای پخت کیک و ...

6- برای روشن کردن شعله ها مخصوصا شعله بالا از فندک شعله دار بلند و دستکش مخصوص استفاده کنید.

7-هنگام روشن بودن تنور درب را آرام باز و بسته کنید تا شعله ها بر اثر جابه جایی جریان هوای گرم و سرد خاموش نشود. در صورت خاموش شدن ، فورا جریان گاز را قطع کنید و درب تنور را باز کنید. تا گاز داخل تنور خالی شود .  مخصوصا در تنور هایی که با نازل کپسول مورد استفاده قرار می گیرد بیشتر دقت و احتیاط شود

8- برای اطمینان کامل در مواقعی که از تنور استفاده نمی کنید حتما شیر اصلی را ببندید

9- برای تمیز کردن استیل و رنگ استاتیک فقط از پارچه نم دار و نرم استفاده کنید و خشک نمایید توجه هرگز از مواد شیمیایی استفاده نکنید
 
و در پایان توصیه می شود پس از چند بار استفاده اتصالات و شلنگ و شیر گاز را تست نماید و در صورت نیاز به پاسخ سوالات احتمالی ، با دفتر خدمات شرکت و نمایندگی های فروش شرکت تنور گازی سرآشپز حاصل نمایید.


در صورتی که هنوز تنور گازی خانگی سرآشپز را خریداری نکردید روی تصویر زیر کلیک کنید

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/723/2166759/tanorslid.jpg



موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: روش کار با تنور گازی خانگی، آموزش استفاده از تنور گازی، دنبالک ها: خرید تنور گازی خانگی،
[ دوشنبه 12 شهریور 1397 ] [ 05:57 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

کلیپ آموزش پخت نان با تنور گازی خانگی سرآشپز



در این کلیپ که توسط یکی از مشتریان گرامی فروشگاه ما ساخته و ارسال شده است ، پخت نان سنتی را با تنور گازی خانگی مشاهده می کنید در این کلیپ که حدودا 6 دقیقه هست می توانید بصورت رایگان تماشا کنید


جهت سفارش تنور گازی های خانگی با شماره تماس 09353877793 تماس بگیرید

++برخی ویژگی های تنور گازی خانگی سرآشپز++ 
بدنه بیرون تمام  استیل     دارای دو شعله در پایین و بالای صفحه چدنی     دارای یک  صفحه چدنی 33 سانتی متر  با ضخامت و موغوبیت عالی   دارای دو سینی فر مخصوص پخت شیرینی و کیک     دارای استاندارد ایزو 2001     پخت سریع و راحت انواع نان خانگی ، کباب و جوجه

ارسال پستی به سراسر ایران - پرداخت مبلغ تنور هنگام تحویل به مامور پست


جهت ثبت سفارش لطفا با شماره ذیل در ارتباط باشید

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/ge.jpg



جهت اطلاعات بیشتر در مورد محصول تنور گازی خانگی روی تصویر زیر کلیک نمایید



http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanorslid.jpg





موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: اموزش کار با تنور گازی خانگی، فیلم استفاده از تنور گازی، روش خرید تنور گازی خانگی، شماره تماس کارخانه تنور گازی، دنبالک ها: طرز پخت نان سنتی فرانسوی، آشنایی با پخت نان سنتی در روسیه، فروشگاه تنور گازی، آموزش درست کردن کیک شیفون با تنور گازی سرآشپز،
[ دوشنبه 12 شهریور 1397 ] [ 05:50 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

چند نکته هنگام پخت نان سنتی با تنور گازی خانگی

نکات

    
آنچه که برای مایع استفاده می کنید عطر و طعم نان شما را تغییر می دهد. شیر و کوتاه کردن نان سفید نان است. روغن زیتون و آب، نان ایتالیایی را سخت تر می کند. شما می توانید از کلوچه (کلوچه) یا آرد سفید یا ترکیبی از هر دو (توصیه می شود که کل گندم می تواند بیش از حد سنگین باشد) استفاده کنید یا دانه های دیگر، سبوس، دانه های کتان، دانه های دیگر و گیاهان را اضافه کنید ... هنگامی که شما می دانید که چگونه می توانید ترکیب هر ترکیبی را که میخواهید انجام دهید
    
بنس - دستور غذا برای یک قرص به طور معمول باعث می شود 1 دوازده رول شام. آنها را در یک ورق پخت گریس قرار داده و یک سانتیمتر از یکدیگر جدا می شوند، زیرا وقتی بار دوم را می زنند، آنها متورم می شوند و یکدیگر را لمس می کنند.
    
"آرد نان آرد" دارای پروتئین زیادی است و به مخمر کمک می کند که گلوتن بیشتری تولید کند و برای نان در دستگاه نان یا نان ایده آل باشد. برای نان ایتالیایی فوق العاده سفت و سخت، جایگزین در برخی از آرد "ماکارا دوارا"، و از آرد نان استفاده نکنید.
    
در صورتی که تمایل به تمیز کردن نرم، یا با تخم مرغ برای یک درخشش سخت باشد، انتخاب کنید. اگر می خواهید دانه ها یا مواد دیگر را روی نان بپاشید، قبل از پخت آن را بپزید. دانه های خشخاش، جو دوتایی یا دانه کنجد خوب هستند.
    
اطمینان حاصل کنید که مواد لازم را داشته باشید. آرد کیک یا شیرینی خیلی "نرم" است - نان باید کمی جویدن باشد. از آرد خود پرورش نیز اجتناب کنید. همه چیز خوب است، اما آرد نان (آن را به عنوان "آرد نان"، "آرد با پروتئین بالا" و یا "آرد برای ماشین آلات نان" برچسب گذاری می شود) بهترین است - آن دارای محتوای گلوتن بالاتر است، بنابراین به بهتر جوشاندن پاسخ .
    
شما می توانید ظرف را به مدت 5 تا 10 دقیقه در محل گرم قرار دهید. گزینه های دیگر در بالای رادیاتور در کم و یا در یک پرتو قوی از نور خورشید است، به ویژه اگر شما پارچه ای تیره بیش از خمیر است.
    
چاق شدن: با توپ خمیر در مقابل شما، پاشنه دستان خود را بر روی خمیر قرار دهید و آن را فشار دهید، همانطور که می خواهید خمیر را از شما دور کنید. دستان خود را باز کنید و دوباره آن را انجام دهید. اجازه ندهید با دست راست خود بکشید: دستگیر کنید و انتهای دور خمیر را 1/4 نوبت به سمت چپ بچرخانید، سپس آن را روی خود بچرخانید، پاشنه های خود را پایین آورید و دوباره فشار دهید. ایده این است که تمام توپ از خمیر را کار کند - چرخش به شما می دهد تا خمیر را ماساژ دهید.
    
خمیر را بیش از حد کار نکنید زیرا می تواند بافت نان را تحت تاثیر قرار دهد.
    
اگر خمیر را به راحتی نمیبینید، بافت نان را تحت تاثیر قرار می دهد.

هشدارها

     هنگامی که نان از تنور گازی بیرون می آید، سعی نکنید بلافاصله آن را بشویید، احتمالا قرص را خرد کنید، یا حداقل نرم را درون پری کنید. آن را در 30-60 دقیقه تنظیم کنید. چندین حوله تمیز که در بالای آن قرار دارد، گرم تر می شود، اما مطمئن شوید هوا می تواند گردش کند، بنابراین پوسته نمی تواند غلیظ شود.

در پایان فیلم کوتاهی از پخت نان سنتی با تنور گازی برایتان گذاشتیم برای تماشا روی دکمه پلی وسط کلیپ کلیک کنید






موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: روش پخت نان سنتی با تنور گازی خانگی، نکات هنگام پخت نان با تنور گازی، چطور نان با کیفیت در منزل درست کنیم، دنبالک ها: طرز پخت نان سنتی فرانسوی، آشنایی با پخت نان سنتی در روسیه، فروشگاه اینترنتی تنور گازی در ایران، سایت تنور گازی خانگی، تنور گازی نان، سوالات متداول مشتریان گرامی در مورد تنور گازی خانگی، بهترین مارک تنور گازی خانگی در ایران، خرید اینترنتی تنور گازی خانگی،
[ دوشنبه 12 شهریور 1397 ] [ 05:44 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

طرز پخت نان سنتی فرانسوی

چگونه نان فرانسوی در منزل درست کنیم


برای ساخت نان، با مخلوط کردن آرد، نمک، مخمر و آب را در یک کاسه شروع کنید تا خمیر تشکیل شود. سپس خمیر را خیس کنید تا سطح نرم و صاف باشد. بعد، خمیر را به مدت 3 ساعت بگذارید. بعد از 3 ساعت، خمیر را کمی بیشتر بشویید و سپس آن را برای 90 دقیقه بیشتر افزایش دهید. هنگامی که خمیر به پایان رسیده است، آن را روی یک ورق پخت قرار دهید، آن را بپوشانید و آن را برای 45 دقیقه ثابت کنید. سرانجام، خمیر را در ظرف 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت پخت کنید.
چهار روش: تهیه پایه فرانسوی پایه فرانسوی ساندویچ پایه فرانسوی نان سریع نوشیدنی های فراوان نوشیدنی ها

نان تازه پخته شده یکی از بزرگترین لذت های ساده زندگی است و یکی از آن ها بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. شما می توانید نان فرانسوی خام خود را، کباب ساندویچ نرم و نان سریع شیرین را به عنوان یک راه عالی برای صرفه جویی در پول و پر کردن خانه خود را با بوی شگفت انگیز محصولات پخته تازه را. هر کسی می تواند نان را با چندین ماده ساده و کمی اطلاعاتی تهیه کند.
ترکیب مواد خود را. برای این نان فرانسوی پایه، همه شما نیاز دارید:

     6 فنجان آرد سفید تمام عیار
     1 قاشق چایخوری. نمک
     1 بیتی قند
     2 فنجان آب گرم
     3 قاشق چایخوری یا 1 بسته فعال مخمر خشک

مخمر را فعال کنید در یک فنجان یا یک کاسه کوچک مخمر مخمر خود را با حدود 1/4 فنجان آب گرم گرم (100-110 ˚F) مخلوط کنید. دمای آب نیاز به گرم شدن دارد، اما گرم نیست. اگر آب بیش از حد گرم باشد، مخمر کشته می شود، در حالی که اگر آن را خیلی سرد باشد، به اندازه کافی فعال نخواهد شد تا نان افزایش یابد. این باید به اندازه کافی گرم باشد که می توانید انگشت خود را در آن نگه دارید بدون اینکه ناراحت شوید.

     پس از یک یا دو دقیقه، مخلوط باید بافت بافت ضخیم تر و بافتی ضخیم تر شروع شود و بوی بسیار شبیه یک آبجو باشد. اگر شامپانی و ضخیم باشد، مخمر به درستی فعال می شود و آماده رفتن است.
     اگر از "افزایش سریع" یا مخمر فعال خود استفاده می کنید، لازم نیست قبل از اضافه کردن آن به آرد، مخمر را فعال کنید. این مرحله را رها کنید و به بعدی بروید

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا تمام آرد و آب خود را در یک زمان نگهداری کند و به راحتی آن را مخلوط کنید، ترجیحا با یک قاشق چوبی محکم. وقتی مواد مخلوط را مخلوط می کنید، می توانید مخمر را هم اضافه کنید، بجای اینکه از مخمر خام سریع یا مخلوط خیس فعال استفاده کنید. آن را به آرد اضافه کنید.

     در عوض، شما می توانید خمیر را در یک میکسر الکتریکی یا KitchenAid مخلوط کنید، اگر شما یک پیوست خمیر خمیر را دریافت کرده اید. با این حال، مخلوط کردن خمیر، تنها بخش کوچکی از کیک نان فرانسوی است، بنابراین معمولا آسانتر است که آن را با دست مخلوط کنید. لازم نیست از یک میکسر استفاده کنید، به ویژه به این دلیل که لازم است دستهای خود را کثیف کنید.
آب را اضافه کنید، کاملا مخلوط کنید. با یک دست به آرامی آب را به یک کاسه اضافه کنید، در حالی که آرد را با یک قاشق چوبی در دست دیگر خود می بندید. شما به دنبال تشکیل خمیر اولیه هستید و همه مواد تشکیل دهنده را به یک جرم کارآمد می دهید، بنابراین مهم است که قاشق خود را در حال حرکت نگه دارید. این می تواند مفید باشد که کسی در هنگام مخلوط شدن آب را اضافه کند یا بالعکس.

     مقدار آب مورد نیاز برای خمیر را می توانید کاملا متغیر (کمتر در آب و هوای مرطوب)، اما شما با برخی از عمل می کنید. آهسته بکشید و هم بزنید، تماشا کنید خمیر را جمع کنید به محض اینکه نان شروع به آمدن در کاسه می کند، باید از آب اضافه کنید.
     دست خود را با دستان خود بیاورید (ابتدا ابتدا با آنها آشنا شوید) و خمیر را به هم بزنید. قبل از اینکه آن را بیرون بیاورید، تمام بیت های کثیف خمیر مرطوب را درون توپ قرار دهید و شروع به خمیر پایه در کاسه کنید

خمیر را بر روی یک سطح سس مایونز به خوبی شسته و خنک کنید. بگذار خمیر را حداقل پنج دقیقه بگذارید. در این مرحله رشته های گلوتن شروع به تشکیل می دهند، و نان را بافت چسبیده ای شگفت انگیز می دهند. رشته ها تشکیل می دهند که آیا شما در حال خرد کردن یا نه، به طوری که آسان تر می شود اگر شما اجازه دهید گلوتن کار خود را برای چند دقیقه راحت تر، کار خود را آسان تر با آوردن نان با هم.

     در عین حال، میتوانید قبل از استفاده از آن برای افزایش خمیر، کاسه مخلوط را کاملا تمیز کنید.
خمیر را خیس کنید. مخلوط کردن اولیه مهمترین گام در تهیه خمیر است. شما می خواهید به طور مداوم به طور مداوم به مدت حداقل 5-10 دقیقه یا تا زمانی که خمیر احساس صاف است. سطح خمیر باید نرم باشد و عمدتا یکنواخت باشد، نه لکه دار یا لخت. اگر به نظر می رسد سطح خاردار ماه است، نگه دارید و با اضافه کردن آرد به صورت ضروری.

     برخی از تمرینات برای گرفتن حرکت درست انجام می شود، اما این بسیار شبیه به توصیه های آقای میایگی از کاراته بچه است: موم، موم کردن. شما میخواهید به خمیر به سختی فشار بیاورید، آن را دور از شما دور کنید و آن را بردارید. نگران نباشید به سختی فشار بیاورید، مثل اینکه شما سعی داشتید از خمیر استفاده کنید و میز را لمس کنید، آن را به جلو ببرید و آن را رول کنید.
     اطمینان حاصل کنید که دست های شما به خوبی شسته شده و خمیر آن با نگه داشتن یک گرد و غباری از آرد در هر دو به سطح نمی خورد. اگر خمیر به نظر مرطوب باشد، با افزودن آرد بیشتر به سطح خمیر، آن را بریزید و آن را ادامه دهید.

اجازه بدهید خمیر را برای حدود 3 ساعت بگذارید. بعد از تمیز كردن خمیر (یا حداقل شستشو دادن آن) را خشك كنید و با پوشش پلاستیك یا حوله بپوشانید. خمیر را در جای گرم، اما نه گرم نگه دارید. دمای مطلوب حدود 70 تا 75 درجه فارنهایت است که خمیر را افزایش می دهد.

     اگر در خانه شما سرد باشد یا در اواسط زمستان پختن داشته باشید، محل خوبی برای افزایش خمیر شما است در حالی که آن را خاموش است و یا در اجاق گاز قرار گرفته است، و اجازه می دهد نور خلبان گرم کنترل افزایش.
خمیر را پانچ کنید، آن را خالی کنید و اصلاح کنید. شما لازم نیست که تا زمانی که قبل از اولین صعود انجام دادید، خمیر را بشویید. آن را چند بار بر روی سطح فلور رول کنید و آن را به مرحله دوم برسانید. در اینجا، شما به دنبال این هستید که خمیر را به شکل پایه ای که شروع کرده اید اصلاح کنید. طول می کشد و خمیر باید بسیار راحت باشد، صاف و نرم باشد
اجازه دهید تا حدود 90 دقیقه دوباره خمیر شود. دیدگاهها بر ضرورت افزایش دوم متفاوت است: بعضی از نانوایی ها، افزایش ثانویه را از بین می برند و به طور مستقیم به شکل دادن کلوچه ها و تثبیت خمیر قبل از پخت می پردازند، در حالی که برخی از نانواگران سه رکن برای بهترین سازگاری را ترجیح می دهند. نوشیدنی خوب نان فرانسوی مناسب برای شکاف درونی درونی است که شما فقط از تعداد زیادی حباب کوچک ایجاد شده توسط مخمر در حال افزایش است. اگر میخواهید نان فرانسوی را "واقعی" بخرید و وقت آن را داشته باشید، آن را دو بار یا سه بار افزایش دهید. اگر بخواهید بوی نان خوشمزه داغ را پر کنید، آشپزخانه خود را مانند ده دقیقه پیش، بروید و آن را پر کنید. هنوز بزرگ خواهد بود

خمیر را به هر شکلی که انتخاب میکنید تشکیل دهید. خمیر را از کاسه جدا کنید و آن را به چند کوکی مجزا، باتارد و یا باگت هایی که می خواهید پخته کنید برش دهید و سپس آن را بیرون بکشید.

     برای شکل دادن به بول ها خمیر را در نیمه خرد کرده و به دو شکل ساده گرد تبدیل می شود. آنها را روی یک ورق پخته شده با مقدار کمی کره ذرت و پوشش قرار دهید.
     برای شکل دادن به باتها، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را بر روی سطح فلور، بلند و لاغر بگذارید. چندین رولینگ برای گرفتن آنها به اندازه کافی طول می کشد، بنابراین از مرکز خیمه خارج بیرون حرکت کنید، آنها را به صورت مساوی به همان اندازه حرکت دهید.
     برای تشکیل batards، خمیر را به 4 یا 6 قسمت تقسیم کنید و رول کوتاهتر، بافتهای تقسیم کنید. هیچ راهی عالی برای رول آنها وجود ندارد و آنها بدون توجه به آنچه که دارند، مزه می کنند.
اجازه دهید تا خمیر را حداقل 45 دقیقه بگذارید. پس از قرار دادن کباب های نان بر روی ورق های پخت که قصد استفاده از آن را دارید، حداقل 45 دقیقه آن را پوشش می دهید و قبل از قرار دادن آنها در اجاق گاز، آنها را بشویید.

     پیش از قرار دادن آن در اجاق معمولی، ابتدا قهوه را با الگوی X یا الگوی خود ثبت کنید. تقریبا نیمی از اینچ را به خمیر می اندازید، حدود یک اینچ دور از سایر برش ها فاصله دارد تا خمیر را به طور یکنواخت با هم بجوشانید.
حدود 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت پخته یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی باشد. نان آماده می شوند تا زمانی که یک پوسته خوب طلایی روی آن وجود دارد و پایه نان قوی باشد، هنگامی که روی آن ضربه بزنید یا انگشت خود را لرزاندید، صدای ضربه زدن به آن را ایجاد کنید.نان را با بخار خرد کنید. راز پوسته کامل است؟ بخار. از یک بطری اسپری برای نوشیدن به صورت دوره ای استفاده کنید و یا درون اجاق یک ظرف چند دقیقه ای را بخورید تا بخار بخار را درون دیگ بخار ایجاد کنید که به صورت بیرونی ظاهر می شود، مناسب برای نان فرانسوی.

     در عوض، شبیه به قرار دادن یک ظرف آب در دیگ در یک قفسه تحت نان است، بنابراین اجازه می دهد بخار به تدریج در سراسر روند پخت. برخی از آنها را با کوره خود آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مناسب است.

برای پخت نان فرانسوی نیاز به فر دارید
نگران نباشید اگر فر ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از تنور گازی خانگی سرآشپز می باشد

جهت خرید و اطلاعات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید


http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanorslid.jpg




موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: روش پخت نان فرانسوی، پخت نان با تنور گازی خانگی،
[ یکشنبه 11 شهریور 1397 ] [ 05:32 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

آشنایی با پخت نان سنتی در روسیه

آیا می خواهید این نان روغنی خوشمزه را با پوسته ترد شما به آرد چاود نیاز ندارید، اما یک عنصر مخفی وجود دارد: آرد گیلاس پرنده.

اولین بار در بخش پخت و پز یک فروشگاه روسی ممکن است به عنوان یک تعجب برانگیز باشد زیرا ممکن است انواع نان و شیرینی هایی که قبلا دیده اید وجود نداشته باشد. نان سخت تر است و نه شیرین آن در ایالات متحده و اروپا و فقط چند روز طول می کشد. به عنوان یک قاعده کلی، نان گندم یا چاودار روسی فقط شامل آرد، نمک، گاهی اوقات قند، مخمر و یا استارت، روغن یا کره و آب است. بسته به دستور غذا، ممکن است آجیل، میوه های خشک، تخم مرغ یا شیر نیز وجود داشته باشد.

حتی بیشتر جالب است که در روسیه به اصطلاح "نان سیاه"، ساخته شده از چاودار، محبوب تر از غلات "سفید" گندم است. حتی در فروشگاه های کوچک محلی که در آن شما انتخاب زیادی از محصولات پخته را نمی بینید، به احتمال زیاد انواع نان چاودار بیشتر از نان گندم وجود دارد. در حقیقت، نان تیره نیز از گندم ساخته شده است، اما با چاودار و سایر انواع آرد مخلوط شده است. روس ها مانند نان تیره خود را به طوری که آنها را با طیف وسیعی از مواد تشکیل دهنده، از جمله دانه آفتابگردان و کدو تنبل، آلو خشک، گشنیز، و همچنین آرد گیلاس پرنده.
چرا روس ها نان خوار را ترجیح می دهند؟

سعی کنید نان سیاه تیره داشته باشید، ابتدا می توانید طعم آن را کمی تلخ کنید.
اما توضیحی وجود دارد که چرا مردم در روسیه نوشیدنی تیره تر از بیشتر نقاط دیگر می خورند. در روسیه، این نان سالم تر در نظر گرفته شده و فکر می کند شما را بدون اینکه شما سنگین می کنید، پر کند. پوسته ترد نان یک منبع خوب ویتامین B1 است و آرد چاودار باعث کاهش کلسترول و کاهش قند خون می شود.

در این مقاله با فرهنگ نان سنتی در روسیه آشنا می شویم

نان چاودار سنتی از مخمر یا استارتر شاید از عناصر قابل تشخیص غذاهای روسی تا پایان قرن هجدهم باشد.
در جداول هر دو دهقان و نجیب بود و در کنار هر خدمت خدمت می کرد. غلاف گندم تنها در اواسط قرن نوزدهم محبوبیت پیدا کرد.

امروز نانوایان روسیه انواع نان چاودار را تهیه میکنند. رایج ترین نسخه ها عبارتند از Darnitskiy (نان تحت پوشش با گشنیز)، Borodinskiy (به افتخار نبرد Borodino) و Stolichniy (گردو شیرین).

(شما می توانید در مورد انواع مختلف نان در اینجا بخوانید.)
آیا سخت است که نان را در خانه بسوزانید؟

بسیاری از خانواده ها نان خود را با استفاده از دستور العمل های سنتی استفاده می کردند. حتی اکنون، زمانی که آسان است فقط برای خرید محصولات پخته شده در یک فروشگاه مجاور، برخی از روس ها ترجیح می دهند به ریشه های خود بازگردند و در خانه خانه نان بخورند. و شما هم می توانید آن را امتحان کنید! اگر آرد چاودار ندارید اما میخواهید نان تیره واقعی روسیه را امتحان کنید، سعی کنید آن را به خمیر اضافه کنید.

یک تنور گازی خانگی نان به شما کمک می کند که خمیر را سریع ببرید اما در واقع ضروری نیست. بسیاری از مردم فکر می کنند که باید ساعت ها را خمیر می کنند. در واقع، شما فقط نیاز به مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده برای 5-10 دقیقه و سپس ترک خمیر خود را برای استراحت برای مدتی. در برخی از دستور العمل ها، این فقط یک یا دو ساعت طول می کشد، در حالی که دیگران نیاز به خروج از خمیر به مدت یک شب. پس از آن، شما فقط باید خمیر را بشویید و آن را به فرم مورد نیاز تبدیل کنید. خمیر را چندین بار خیس نکنید، فقط چند حرکت، در غیر این صورت نان خیلی سیراب نخواهد شد.

شما می توانید آن را در یک ظرف خاص و یا فقط بر روی یک ورق پخت.
دستور العمل های کلاسیک نسبتا ساده است و فقط نیاز به مواد تشکیل دهنده بسیار ساده ای است که همیشه در آشپزخانه دارید. این "تیره" نان از آرد کلرنگ استاندارد با آرد گیلاس پرنده (در واقع میوه های خرد شده خشک شده) ساخته شده است. آرد گیلاس نان را به یاد می آورد که عطر و طعم خوشایندی از جوهر بادام و چاله های گیلاس است. به همین دلیل است که دستور العمل تمام مهمانان شما را متعجب خواهد کرد.

ایا به دنبال پخت نان سنتی در منزل هستید؟

ایا می خواهید به راحتی در منزل نان و کیک کلوچه سنتی بپزید

پیشنهاد ما به شما تنور و فر گازی خانگی سراشپز می باشد

جهت اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش روی تصویر زیر کلیک کنید


http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanorslid.jpg




موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: پخت نان سنتی با تنور گازی، دنبالک ها: فروشگاه اینترنتی تنور گازی،
[ یکشنبه 11 شهریور 1397 ] [ 05:22 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]

*افتتاح رسمی فروشگاه اینترنتی تنور گازی در ایران*


با سلام و احترام به تمامی بازدیدکنندگان ، مشتریان و مردم عزیز کشورمان ، اولین و تخصصی ترین فروشگاه اینترنتی تنور گازی خانگی که بصورت مستقیم محصولات کارخانه تنور خانگی سرآشپز را عرضه می کند افتتاح شد


فروش ویژه و با تخفیف تنور های گازی خانگی در مدل مختلف (استیل - نیمه استیل- گالوانیزه - رنگی ) برای اولین بار در ایران


تمامی تنور های گازی عرضه شده در این فروشگاه استاندارد و توسط کارشناسان مجرب کارخانه تنور سازی سرآشپز گنبد کاووس ، مورد بازبینی و تست فنی قرار کرفته اند


تنور گازی وسیله ای ساده اما در عین حال کارآمد جهت پخت نان سنتی و کیک و کلوچه ، پیتزا خانگی و کباب و انواع غذهای دیگر می باشد و شما را از خرید فرهای گران قیمت بی نیاز می کند.تنور گازی خانگی در ابعاد مختلف سایز بزرگ و متوسط موجود می باشد
استفاده از تنور خانگی بسیار آسان و لذت بخش می باشد و همه بانوان با هر شرایط سنی و جسمی می توانند از آن استفاده کنند.


روال سفارش تنور گازی خانگی نیز بسیار آسان می باشد کافیست با شماره های پشتیبانی و فروش تماس گرفته و تلفنی سفارش خود را اعلام کنید تا سفارش شما تایید و پس از چند روز کاری ارسال پستی شود و پس از تحویل نیز مبلغ انرا می پردازید

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/ge.jpg


شماره تماس واحد فروش کارخانه تنور گازی خانگی :

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/ge017.jpg




موضوع: اخبار و اطلاعیه های فروشگاه تنور گازی، برچسب ها: تنور گازی خانگی، قیمت تنور گازی خانگی، خرید اینترنتی تنور گازی خانگی، کارخانه تنور گازی خانگی، ادرس سایت کارخانه تنور گازی، کارگاه تولیدی انواع تنور گازی خانگی، دنبالک ها: تنور گازی خانگی با جوجه گردان برقی، تنور گازی خانگی تمام استیل، تنور گازی خانگی کوره ای رنگی، تنور گازی نیمه استیل،
[ یکشنبه 11 شهریور 1397 ] [ 04:47 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]