تبلیغات
خرید اینترنتی تنور گازی خانگی سرآشپز|ارسال پستی تنور گازی به سراسر ایران - طرز پخت نان سنتی فرانسوی

طرز پخت نان سنتی فرانسوی

چگونه نان فرانسوی در منزل درست کنیم


برای ساخت نان، با مخلوط کردن آرد، نمک، مخمر و آب را در یک کاسه شروع کنید تا خمیر تشکیل شود. سپس خمیر را خیس کنید تا سطح نرم و صاف باشد. بعد، خمیر را به مدت 3 ساعت بگذارید. بعد از 3 ساعت، خمیر را کمی بیشتر بشویید و سپس آن را برای 90 دقیقه بیشتر افزایش دهید. هنگامی که خمیر به پایان رسیده است، آن را روی یک ورق پخت قرار دهید، آن را بپوشانید و آن را برای 45 دقیقه ثابت کنید. سرانجام، خمیر را در ظرف 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت پخت کنید.
چهار روش: تهیه پایه فرانسوی پایه فرانسوی ساندویچ پایه فرانسوی نان سریع نوشیدنی های فراوان نوشیدنی ها

نان تازه پخته شده یکی از بزرگترین لذت های ساده زندگی است و یکی از آن ها بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. شما می توانید نان فرانسوی خام خود را، کباب ساندویچ نرم و نان سریع شیرین را به عنوان یک راه عالی برای صرفه جویی در پول و پر کردن خانه خود را با بوی شگفت انگیز محصولات پخته تازه را. هر کسی می تواند نان را با چندین ماده ساده و کمی اطلاعاتی تهیه کند.
ترکیب مواد خود را. برای این نان فرانسوی پایه، همه شما نیاز دارید:

     6 فنجان آرد سفید تمام عیار
     1 قاشق چایخوری. نمک
     1 بیتی قند
     2 فنجان آب گرم
     3 قاشق چایخوری یا 1 بسته فعال مخمر خشک

مخمر را فعال کنید در یک فنجان یا یک کاسه کوچک مخمر مخمر خود را با حدود 1/4 فنجان آب گرم گرم (100-110 ˚F) مخلوط کنید. دمای آب نیاز به گرم شدن دارد، اما گرم نیست. اگر آب بیش از حد گرم باشد، مخمر کشته می شود، در حالی که اگر آن را خیلی سرد باشد، به اندازه کافی فعال نخواهد شد تا نان افزایش یابد. این باید به اندازه کافی گرم باشد که می توانید انگشت خود را در آن نگه دارید بدون اینکه ناراحت شوید.

     پس از یک یا دو دقیقه، مخلوط باید بافت بافت ضخیم تر و بافتی ضخیم تر شروع شود و بوی بسیار شبیه یک آبجو باشد. اگر شامپانی و ضخیم باشد، مخمر به درستی فعال می شود و آماده رفتن است.
     اگر از "افزایش سریع" یا مخمر فعال خود استفاده می کنید، لازم نیست قبل از اضافه کردن آن به آرد، مخمر را فعال کنید. این مرحله را رها کنید و به بعدی بروید

آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا تمام آرد و آب خود را در یک زمان نگهداری کند و به راحتی آن را مخلوط کنید، ترجیحا با یک قاشق چوبی محکم. وقتی مواد مخلوط را مخلوط می کنید، می توانید مخمر را هم اضافه کنید، بجای اینکه از مخمر خام سریع یا مخلوط خیس فعال استفاده کنید. آن را به آرد اضافه کنید.

     در عوض، شما می توانید خمیر را در یک میکسر الکتریکی یا KitchenAid مخلوط کنید، اگر شما یک پیوست خمیر خمیر را دریافت کرده اید. با این حال، مخلوط کردن خمیر، تنها بخش کوچکی از کیک نان فرانسوی است، بنابراین معمولا آسانتر است که آن را با دست مخلوط کنید. لازم نیست از یک میکسر استفاده کنید، به ویژه به این دلیل که لازم است دستهای خود را کثیف کنید.
آب را اضافه کنید، کاملا مخلوط کنید. با یک دست به آرامی آب را به یک کاسه اضافه کنید، در حالی که آرد را با یک قاشق چوبی در دست دیگر خود می بندید. شما به دنبال تشکیل خمیر اولیه هستید و همه مواد تشکیل دهنده را به یک جرم کارآمد می دهید، بنابراین مهم است که قاشق خود را در حال حرکت نگه دارید. این می تواند مفید باشد که کسی در هنگام مخلوط شدن آب را اضافه کند یا بالعکس.

     مقدار آب مورد نیاز برای خمیر را می توانید کاملا متغیر (کمتر در آب و هوای مرطوب)، اما شما با برخی از عمل می کنید. آهسته بکشید و هم بزنید، تماشا کنید خمیر را جمع کنید به محض اینکه نان شروع به آمدن در کاسه می کند، باید از آب اضافه کنید.
     دست خود را با دستان خود بیاورید (ابتدا ابتدا با آنها آشنا شوید) و خمیر را به هم بزنید. قبل از اینکه آن را بیرون بیاورید، تمام بیت های کثیف خمیر مرطوب را درون توپ قرار دهید و شروع به خمیر پایه در کاسه کنید

خمیر را بر روی یک سطح سس مایونز به خوبی شسته و خنک کنید. بگذار خمیر را حداقل پنج دقیقه بگذارید. در این مرحله رشته های گلوتن شروع به تشکیل می دهند، و نان را بافت چسبیده ای شگفت انگیز می دهند. رشته ها تشکیل می دهند که آیا شما در حال خرد کردن یا نه، به طوری که آسان تر می شود اگر شما اجازه دهید گلوتن کار خود را برای چند دقیقه راحت تر، کار خود را آسان تر با آوردن نان با هم.

     در عین حال، میتوانید قبل از استفاده از آن برای افزایش خمیر، کاسه مخلوط را کاملا تمیز کنید.
خمیر را خیس کنید. مخلوط کردن اولیه مهمترین گام در تهیه خمیر است. شما می خواهید به طور مداوم به طور مداوم به مدت حداقل 5-10 دقیقه یا تا زمانی که خمیر احساس صاف است. سطح خمیر باید نرم باشد و عمدتا یکنواخت باشد، نه لکه دار یا لخت. اگر به نظر می رسد سطح خاردار ماه است، نگه دارید و با اضافه کردن آرد به صورت ضروری.

     برخی از تمرینات برای گرفتن حرکت درست انجام می شود، اما این بسیار شبیه به توصیه های آقای میایگی از کاراته بچه است: موم، موم کردن. شما میخواهید به خمیر به سختی فشار بیاورید، آن را دور از شما دور کنید و آن را بردارید. نگران نباشید به سختی فشار بیاورید، مثل اینکه شما سعی داشتید از خمیر استفاده کنید و میز را لمس کنید، آن را به جلو ببرید و آن را رول کنید.
     اطمینان حاصل کنید که دست های شما به خوبی شسته شده و خمیر آن با نگه داشتن یک گرد و غباری از آرد در هر دو به سطح نمی خورد. اگر خمیر به نظر مرطوب باشد، با افزودن آرد بیشتر به سطح خمیر، آن را بریزید و آن را ادامه دهید.

اجازه بدهید خمیر را برای حدود 3 ساعت بگذارید. بعد از تمیز كردن خمیر (یا حداقل شستشو دادن آن) را خشك كنید و با پوشش پلاستیك یا حوله بپوشانید. خمیر را در جای گرم، اما نه گرم نگه دارید. دمای مطلوب حدود 70 تا 75 درجه فارنهایت است که خمیر را افزایش می دهد.

     اگر در خانه شما سرد باشد یا در اواسط زمستان پختن داشته باشید، محل خوبی برای افزایش خمیر شما است در حالی که آن را خاموش است و یا در اجاق گاز قرار گرفته است، و اجازه می دهد نور خلبان گرم کنترل افزایش.
خمیر را پانچ کنید، آن را خالی کنید و اصلاح کنید. شما لازم نیست که تا زمانی که قبل از اولین صعود انجام دادید، خمیر را بشویید. آن را چند بار بر روی سطح فلور رول کنید و آن را به مرحله دوم برسانید. در اینجا، شما به دنبال این هستید که خمیر را به شکل پایه ای که شروع کرده اید اصلاح کنید. طول می کشد و خمیر باید بسیار راحت باشد، صاف و نرم باشد
اجازه دهید تا حدود 90 دقیقه دوباره خمیر شود. دیدگاهها بر ضرورت افزایش دوم متفاوت است: بعضی از نانوایی ها، افزایش ثانویه را از بین می برند و به طور مستقیم به شکل دادن کلوچه ها و تثبیت خمیر قبل از پخت می پردازند، در حالی که برخی از نانواگران سه رکن برای بهترین سازگاری را ترجیح می دهند. نوشیدنی خوب نان فرانسوی مناسب برای شکاف درونی درونی است که شما فقط از تعداد زیادی حباب کوچک ایجاد شده توسط مخمر در حال افزایش است. اگر میخواهید نان فرانسوی را "واقعی" بخرید و وقت آن را داشته باشید، آن را دو بار یا سه بار افزایش دهید. اگر بخواهید بوی نان خوشمزه داغ را پر کنید، آشپزخانه خود را مانند ده دقیقه پیش، بروید و آن را پر کنید. هنوز بزرگ خواهد بود

خمیر را به هر شکلی که انتخاب میکنید تشکیل دهید. خمیر را از کاسه جدا کنید و آن را به چند کوکی مجزا، باتارد و یا باگت هایی که می خواهید پخته کنید برش دهید و سپس آن را بیرون بکشید.

     برای شکل دادن به بول ها خمیر را در نیمه خرد کرده و به دو شکل ساده گرد تبدیل می شود. آنها را روی یک ورق پخته شده با مقدار کمی کره ذرت و پوشش قرار دهید.
     برای شکل دادن به باتها، خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را بر روی سطح فلور، بلند و لاغر بگذارید. چندین رولینگ برای گرفتن آنها به اندازه کافی طول می کشد، بنابراین از مرکز خیمه خارج بیرون حرکت کنید، آنها را به صورت مساوی به همان اندازه حرکت دهید.
     برای تشکیل batards، خمیر را به 4 یا 6 قسمت تقسیم کنید و رول کوتاهتر، بافتهای تقسیم کنید. هیچ راهی عالی برای رول آنها وجود ندارد و آنها بدون توجه به آنچه که دارند، مزه می کنند.
اجازه دهید تا خمیر را حداقل 45 دقیقه بگذارید. پس از قرار دادن کباب های نان بر روی ورق های پخت که قصد استفاده از آن را دارید، حداقل 45 دقیقه آن را پوشش می دهید و قبل از قرار دادن آنها در اجاق گاز، آنها را بشویید.

     پیش از قرار دادن آن در اجاق معمولی، ابتدا قهوه را با الگوی X یا الگوی خود ثبت کنید. تقریبا نیمی از اینچ را به خمیر می اندازید، حدود یک اینچ دور از سایر برش ها فاصله دارد تا خمیر را به طور یکنواخت با هم بجوشانید.
حدود 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت پخته یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی باشد. نان آماده می شوند تا زمانی که یک پوسته خوب طلایی روی آن وجود دارد و پایه نان قوی باشد، هنگامی که روی آن ضربه بزنید یا انگشت خود را لرزاندید، صدای ضربه زدن به آن را ایجاد کنید.نان را با بخار خرد کنید. راز پوسته کامل است؟ بخار. از یک بطری اسپری برای نوشیدن به صورت دوره ای استفاده کنید و یا درون اجاق یک ظرف چند دقیقه ای را بخورید تا بخار بخار را درون دیگ بخار ایجاد کنید که به صورت بیرونی ظاهر می شود، مناسب برای نان فرانسوی.

     در عوض، شبیه به قرار دادن یک ظرف آب در دیگ در یک قفسه تحت نان است، بنابراین اجازه می دهد بخار به تدریج در سراسر روند پخت. برخی از آنها را با کوره خود آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مناسب است.

برای پخت نان فرانسوی نیاز به فر دارید
نگران نباشید اگر فر ندارید پیشنهاد ما به شما استفاده از تنور گازی خانگی سرآشپز می باشد

جهت خرید و اطلاعات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید


http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/736/2205935/tenor/tanorslid.jpg




موضوع: مقالات و آموزش های مرتبط، برچسب ها: روش پخت نان فرانسوی، پخت نان با تنور گازی خانگی،
[ یکشنبه 11 شهریور 1397 ] [ 04:32 ب.ظ ] [ با مدیریت اکبری ]